WHATSAPP HATTIMIZ HİZMETİNİZDE

Whatsapp Hattımız hizmete girdi.

Yatırım ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutan belediyemiz, sizlere daha hızlı hizmet verebilmek için Whatsapp hizmet hattını oluşturdu.

Bundan böyle Belediyemizin İlçemiz ile ilgili hizmetleri konusunda istek, talep ve şikayetlerinizi  0 532 056 60 90 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla iletebileceksiniz. 0 532 056 60 90 numaralı telefon sadece görüntülü veya yazılı mesaja açık olup telefon görüşmesine kapalı olacak.

Vatandaşların gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak Belediye Başkanımız Zafer Arpacı’ya ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetler  ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacak ve çözüme ulaşacak.